Cursussen online en fysiek.

BASIS UNTIS START nog maar een enkele plek!

direct inschrijven

Basiscursus combi van € 899 voor € 699,=
Dagroosterbeheer één dag online € 169,=
Automatisch 1 fysiek +1 online € 249
Dagcursus fysiek € 209,=
Dagcursus online € 169,=

+/- 2 uur DEMO > GRATIS

Door deze prijsverlaging kan het zijn dat cursussen sneller volzet zijn, schrijf u dan in op de wachtlijst, u krijgt dan automatisch bericht als er weer een cursus is voorzien.
Uiteraard is het organiseren van een cursus op locatie ook nog steeds mogelijk.
Meer over ons  

planning tot zomer 2024

Planning tot de Zomer 2024. De nieuwe cursusplanning tot de zomervakantie is af! Onze opleidingen zijn geen gewone computer opleidingen. We bieden extra's. De docent is altijd een door de wol geverfde opleider. Onze cursussen zijn: • Kleinschalig, groepen nooit groter dan 9 deelnemers vanwege de Corona perikelen. • De sfeer, gezellig lokaal • Begeleiding, ook na de cursus mogelijkheid om vragen te stellen! • Afwisselende lessen, uitstekende afwisseling van theorie en praktijk eventueel me uw eigen gegevens. • Resultaten; elke cursus resulteert in tijdwinst in het gebruik van untis of Lesopdracht, dan wel betere eind resultaten.

Jos van Vliet, al jaren het gezicht van Untis Opleidingen in Belgie en Nederland. Ervaren roostermaker die scholen van dienst wil zijn, wil adviseren en/of opleiden. Met nog enkele lesroostermakers met veel ervaring staan wij garant voor goede begeleiding en analyse van uw roosters en goed advies. Training op het werk, maatwerkcursus of klassikaal, het kan allemaal. Bezoek regelmatig onze site zodat u op de hoogte blijft van de lopende ontwikkelingen.  

Over ons

Al ruim 20 jaar verzorgt Untis-Opleidingen alweer alle mogelijke cursussen en advies in België. Het volgen van een cursus verhoogt de kennis van het programma, en daarmee haalt u tijdwinst op die momenten dat er weinig tijd is en worden de lesroosters die u maakt, hoger van kwaliteit.

Jos van Vliet

Jos van Vliet is een enthousiaste trainer van Untis opleidingen en Lesopdracht > Training > Advies.

Jos beschikt over uitstekende didactische vaardigheden en diverse onderwijsbevoegdheden. Hij is gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen voor alle modules van Untis en Lesopdracht.

Mede dankzij zijn parate kennis, jarenlange ervaring en bevlogenheid worden zijn trainingen / cursussen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.  

Al meer dan 32 jaar ervaring met roosters maken op alle mogelijke onderwijsvormen in diverse landen!

Zowel als persoon als professional is hij gericht op groei en ontwikkeling van zichzelf en anderen. Bijscholing en verdieping zijn voor hem vanzelfsprekend. Hij is altijd op zoek naar de volgende stap en ervaart veel voldoening als deze wordt bereikt.

Johan de Langhe

Maakt al vele jaren lesrooster en geeft al jarenlang de opfriscursus in Kortrijk. Voor heel wat cursisten dus geen onbekende!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van Untis Opleidingen via onze nieuwsbrief:

Locaties

We zijn eenvoudig te bereiken

Antwerpen

Untis /Apollo Opleidingen
Frankrijklei 8 -
2e verdiep VOOR
2000 Antwerpen
GSM - 0483621039 ( alleen op lesdagen)
GSM - 0031610915182

Kortrijk

VIVES – Handelswetenschappen en bedrijfskunde,
Doorniksesteenweg, 145
8500 Kortrijk
(GPS: Steenbakkersstraat)

Maaseik

Cursusadres: 
Campus Harlindis en Relindis
Weertersteenweg 135a
3680 Maaseik

Hasselt

ONLINE

cursus gaat online via TEAMS. Download op voorhand de gratis teams versie als u die niet heeft.

ZELE

incompany