Basiscursussen

Basiscursus combi online en fysiek

Deze vierdaagse basisopleiding bevelen wij aan voor nieuwe Untis gebruikers, die maar 2 dagen willen reizen en een beetje autodidactisch zijn. De ervaring leert, dat het volgen van deze cursus meer dan de helft aan inwerktijd bespaart! In deze cursus worden alle grondbeginselen en functies van het programma doorgenomen, zodat u aan het einde van de cursus een rooster met Untis kunt samenstellen.

De cursus die start op 22 JANUARI IS WEL 4 dagen fysiek!!!
op verzoek de cursus die start op 11 maart ook !!

Beschikbare cursusdatums

Basiscursus Untis
Tijdens de cursus wordt gewerkt met uw eigen licentie die

Tijdens deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod: -installatie en invoeren van licentienummers en basisgegevens -formulering van de randvoorwaarden voor het lesrooster -controle van de totale invoer samenstellen en optimaliseren van het rooster handmatig maken van roosters met de -planningsdialoog lokaaloptimalisatie
-inleiding automatisch roosters maken diagnose van het -- -rooster afdrukken van invoergegevens en het rooster eenvoudige HTML uitgave van het lesrooster. ------------------------------- Cursus >Basiscursus Doelgroep >Roostermakers Vooropleiding >Windows ervaring Niveau >Beginners Duur >4 dagen Studiebelasting >Per cursusdag huiswerk tussen 4 en 8 uur 

Trainingsduur en lestijden
Vier dagen. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur.
Te Antwerpen vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee, na afloop is er nog een uitloop voor individuele vragen.
Online aanvang 9.30 uur rest zelfde tijden.

Gewenste vooropleiding en voorkennis
De opleiding is vooral geschikt voor roostermakers, inclusief beginnende, die nog niet eerder met Untis gewerkt hebben en dient tevens als basis voor vervolgopleidingen. Kennis van Windows is voor deze vierdaagse basisopleiding een vereiste. In het lokaal wordt gewerkt met Windows 10.
Kosten
€899,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief 4 x verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat.

Combi fysiek en online € 699,= (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief 2 x verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat.
Tijd
Deze cursus duurt van 9.30 tot 15.30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.