Gevorderden

Gevorderden

Bij menig school vloeien de zweetdruppels rijkelijk bij de lesroostermakers in verband met de nieuwe urentabellen en hoe gaan we dat inroosteren? De geheel herziene cursus is gebaseerd op de nieuwe urentabellen zowel voor de A- als de B-stroom. Kortom wilt u ideeën opdoen of probleemstellingen voorleggen? Schrijf u in!

Beschikbare cursusdatums

Opleiding voor gevorderden
De Untis gebruiker die de basisopleiding heeft doorlopen, of zichzelf in Untis heeft geschoold en die zichzelf wil verbeteren kan zich opgeven voor de opleiding voor gevorderden. Deze opleiding duurt een dag is uitstekend geschikt om uw kennis te vergroten. In de vorm van een case, een fictieve school, komen alle facetten aan bod. Daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de kennis die in het afgelopen tijd is weggezakt en staat deze case vol met problemen waar u normaal gesproken bij het roosteren tegen aan kunt lopen 

--------------------------------------------------
  • Cursus > Gevorderden
  • Doelgroep > Roostermakers
  • Vooropleiding > Kennis van untis en ruime ervaring
  • Niveau > gevorderd
  • Duur > 1 dag
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 4 en 6 uur 

 

Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De opleiding duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Gewenste vooropleiding en voorkennis 
Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Ruime praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist. 

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt ontvangt korting.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.