Opfriscursussen

Opfris dagrooster

gelijk aan opfris maar dan speciaal voor de optie dagroosterbeheer. Dus vergeten zaken bijspijkeren en nieuwe aanleren!

Beschikbare cursusdatums

Opfris dagrooster
Deze GEVORDERDEN dagrooster cursus behandelt de nieuwe mogelijkheden van de laatste versie van Untis. Uiteraard is gelegenheid om uw eigen wensen of problemen aan de orde te brengen. Verder worden er bijzondere functionaliteiten zoals concepten en bijzondere inzet behandeld. Ook zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan het juist zetten van de volgorde van leraars met een wachtuur. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan hoe aan te geven welke wachturen daadwerkelijk zijn ingezet.

------------------------------------------------------
  • Cursus > opfris dagrooster
  • Doelgroep > dagroostermakers
  • Vooropleiding > ruime untis ervaring
  • Niveau > gevorderden
  • Duur > 1 dag
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 4 en 8 uur 


Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de cursus dagrooster gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Ruime praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt aan de halve prijs.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.