Optie cursussen

Modulair en perioden

als één week niet genoeg is... 

Beschikbare cursusdatums

Modulairroosters maken
Steeds vaker worden scholen geconfronteerd met roosters die niet meer het gehele jaar hetzelfde zijn. Zoals roosters met vier perioden, beurtsystemen of zelfs een wekelijks totaal wisselend rooster. Untis is in staat om 53 verschillende weekroosters in één jaar automatisch te roosteren! Tijdens deze opleiding leert u gebruik maken van alle opties die Untis heeft om wisselende roosters te maken. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het afdrukken van basisgegevens en roosters. Het afdrukken is wezenlijk anders dan bij een standaardrooster.

----------------

  • Cursus > modulair en periodenrooster
  • Doelgroep > roostermakers
  • Vooropleiding > untis ervaring
  • Niveau > gevorderden
  • Duur > één dag Studiebelasting > Huiswerk tussen 4 en 6 uur

 

Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.


Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Ruime praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.