Overig

Automatisch roosteren

met één druk op de knop of.... Tevens is in deze cursus de cursus lokaal optimalisatie opgenomen. Zie voor die omschrijving de cursus lokaaloptimalisatie!

Beschikbare cursusdatums

Automatisch inroosteren
Met Untis kunt u op vele manieren automatisch uurroosters laten samenstellen. Dit kan gefaseerd, maar ook in één keer in zijn geheel. Dit vereist wel enige extra invoer en kennis. Tijdens de cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan de randvoorwaarden en invoermogelijkheden. Twee dagen dus vol tips, trucs en andere leuke weetjes, die het samenstellen van uuroosters in tijd tot het minimum beperkt. Tevens is de cursus lokaaloptimalisatie in deze cursus opgenomen.

op het evaluatieformulier teruggevonden:
Een cursus die elke roostermaker gevolgd moet hebben, zeer leerzaamheid en met zeer veel eye-openers! had ik deze kennis eerder gehad, dan was mijn lesrooster veel eerder klaar geweest!
 

-----
  • Cursus > automatisch roosteren
  • Doelgroep > roostermakers
  • Vooropleiding > untis ervaring
  • Niveau > gevorderden
  • Duur > twee dagen
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 6 en 8 uur 


Trainingsduur en lestijden
Twee dagen. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Enige praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 450,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Korting voor 2e cursist van toepassing, pc delen is vanwege corona helaas niet mogelijk.
Tijd
Deze cursus duurt van 9.30 tot 15.30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.