Overig

Introductiecursus directie of dagroostermaker

geen basiscursus gedaan, maar wel een optiecursus kunnen volgen. 

Beschikbare cursusdatums

Voorbereiding voor lesopdrachtverdeling en dagrooster.
Deze opleiding is uitermate geschikt indien u inzicht wilt hebben in de mogelijkheden van het roosterpakket, waarmee uw school werkt en zelf ook kleine wijzigingen wilt kunnen maken en management informatie wilt printen. Het is ook de ideale vooropleiding voor personen die de opleiding 'Plan van inzet' of de opleiding 'Dagroosterbeheer' willen volgen maar de basiscursus niet of te lang geleden gevolgd hebben. Deze opleiding is ook uitermate geschikt voor directieleden die noties van untis willen hebben.

Cursusduur
1 dag.
Voor wie?
Voor directie, die zelf inzicht in Untis wil hebben, zodat zij kleize wijzigingen kunnen doorvoeren of noodzakelijke roosters en managementinformatie kunnen uitprinten.
voor personen, die de opleiding 'Plan van inzet' willen volgen, maar de basiscursus niet of te lang geleden gevolgd hebben.
voor personen, die de opleiding 'Dagroosterbeheer' willen volgen, maar de basiscursus niet of te lang geleden gevolgd hebben.


Gewenste vooropleiding en voorkennis
Ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt aan de halve prijs.

Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.