Optie cursussen

Inforooster

voor publicatie op internet, e-mail, monitor etc... 

Beschikbare cursusdatums

Inforooster
Het uurrooster is het organisatorische middelpunt van een instelling. Daarom is het belangrijk dat leerkrachten en leerlingen snel geïnformeerd worden over wijzigingen in het uurrooster zoals geblokkeerde lokalen, of afwezige klassen en leerkrachten.
Aangezien veel instellingen tegenwoordig over een computernetwerk beschikken, kunnen de actuele dagroosters veel sneller en efficiënter worden verspreid. Met de optie Inforooster publiceert u lesroosters en alle dagelijkse wijzigingen via het netwerk van de school, of via het Internet. U kunt zowel uurroosters als Vervangingsoverzichten exporteren.
Trainingsduur en lestijden
Een dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee.


Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Enige praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt aan de halve prijs.

Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.